Les nostres acadèmies tenen diferents àmbits clarament diferenciats, la zona QualityKids dedicada en exclusiva als més petits i la resta de zones dedicades a adolescents i adults.

Hem dotat al nostres espais infantils d’una atmosfera agradable i estimulant que facilita l’aprenentatge de l’anglès dels més petits. L’estona que passen a l’aula sota la supervisió d’una monitora nadiva, desenvolupen jocs i canten cançons pròpies de la quitxalla anglosaxona. Al començar amb l’anglès a una edat petita, possibilita l’aprenentatge de l’idioma amb un accent quasi nadiu, d’una manera agradable pel nen, ja que el mètode es basa en jocs i cançons, que estimulen les seves capacitats de manera subconscient, sense haver d’estudiar.

quality-carrer-lateral

Montmeló

Horari de recepció.
Dilluns a divendres de 10.00 a 13:30 i de 17:30 a 21:30
Dissabtes de 10.00 a 13.00

L’escola està dividida en dues plantes. A primera hora de la tarda, la part de dalt la dediquem en exclusiva als més petits. Entre cinc i dos quarts de sis ens arriben els nens i nenes d’entre 3 i 5 anys. El pis de sota està destinat als adults on hi tobem diferents aules on impartim cursos de diferents nivells simultaniament.

Plaça Europa 3B
08160 – Montmeló
93 568 45 00
montmelo@qualitylanguages.com
skype: Quality_Informa

Transport
Som a 3 minuts de l’estació de tren de rodalies línia R2

Sabadell

Horari de recepció.
Dilluns, dimarts i dijous de 10:30 a 12:30 i de 17:00 a 20:30
Dimecres de 11:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30
Dissabtes de 11:00 a 13:00

L’escola està distribuïda en planta amb dues zones diferenciades. La entrada principal la dediquem en exclusiva als més petits. Mentre que al carrer lateral hi ha l’accés per a adolescents i adults. El local te varies aules on es poden donar varies classes simultaneament.

Carrer Latorre, 124
08201 – Sabadell
93 568 45 00
sabadell@qualitylanguages.com
skype: Quality_Informa

Transport
Som a 6 minuts de l’estació de ferrocarrils de la generalitat “Sabadell – Estació” línia S2

Col·laboradors

Easy English
Tenim el privilegi de comptar amb una professora d’anglès amb molta experiència, energia, i passió per l’ensenyança de l’anglès. El seu nom és Delineants, ve de Zàmbia, i ens ha ajudat no només com a professora, sinó com a persona i amiga. Els seus alumnes estan molt contents amb ella, i per aquells que no hagin pogut gaudir de les seves classes, recomanem la web que ella, amb els seus fills, posa a disposició de manera gratuïta per millorar el vostre anglès: http://www.easy-english.tv/

Estimulació Primerenca
Enguany hem tingut el plaer de conèixer a Núria Ferres, mitjançant la xerrada que va realitzar en la nostra acadèmia a l’abril 2012. Amb ella hem après a trencar molts dels mites que sobre educació planegen en el receptari col·lectiu, com el que primer cal aprendre l’idioma matern correctament, i només més tard, a partir dels 7 o 8 anys, es pot començar amb l’anglès. Núria va comentar experiments científics, i les seves vivències personals, mitjançant les que els seus fills han aconseguit llegir a edat molt primerenca, i amb 6-7 anys ja parlaven anglès, fins al punt de poder seguir una escola Escocesa al mateix ritme que un Escocès.

Molts pares s’han interessat en conèixer més a fons els mètodes de Núria per estimular la intel·ligència dels seus fills, per això, estem preparant una col · laboració amb Núria per al curs que ve, i així, podrem compaginar la feina del professor natiu en l’acadèmia amb el treball dels pares a casa.

Per a més informació: http://estimulaciontemprana.co/

Treballa amb nosaltres

Busquem un professor o professora d’anglès, que tingui més de dos anys d’experiència, i que vulgui créixer professionalment en una empresa jove i en creixement. Els requisits mínims són:

  • Accent natiu (fonèticament perfecte)
  • Permís de treball
  • Ha d’entendre el castellà o el català
  • Ha de ser una persona equilibrada i tranquil · la, responsable, i amb ganes d’involucrar-se en el projecte.
  • Experiència amb nens de parvulari.
  • Una referència laboral com a professora a Espanya

El professor serà responsable dels seus grups, i farà classes presencials d’anglès a l’acadèmia, en empreses, i en col·legis.

Envia el teu currículum

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

Adjunta el teu currículum

Escriu les teves observacions o enganxa el text del teu currículum

Open chat